تصویر سامسونگ Galaxy S8 دوسیم کارت

سامسونگ Galaxy S8 دوسیم کارت

سیستم عامل : اندروید ۷.۰ (نوقا) ابعاد صفحه : 5.8 اینچ حافظه داخلی : 64 گیگابایت باتری : لیتیوم یونی ۳۰۰۰ میلی‌آمپر سیم کارت : دوسیم کارت سایز نانو دوربین : 12 مگاپیکسل ابعاد گوشی : 140.1 × 72.2 × 7.3 میلیمتر شبکه ارتباطی : 4G

(اختیاری)
(اختیاری)
۰ تومان
طراحی

سامسونگ ترکیب شیشه و فلز را از کهکشانی ششم خود شروع کرد و آن را سال به سال با اعمال تغییراتی همچون خمیده کردن لبه‌های گوشی و کم کردن برآمدگی دوربین بهبود داد و همین روند در نسل هشتم این گوشی نیز ادامه یافت. اما این بار علاوه بر بهبود دو مورد قبل، یعنی حذف برآمدگی دوربین در پشت دستگاه و بهبود خمیدگی لبه‌های نمایشگر، شاهد باریک‌تر شدن حاشیه‌ی بالا و پایین نمایشگر، حذف دکمه‌ی فیزیکی هوم، اضافه شدن سنسور اثر انگشت به پشت دستگاه و شاید از همه تأثیرگذارتر، استفاده از نسبت تصویر جدید ۱۸.۵ به ۹ هستیم

گلکسی اس ۸ تنها ۸ میلی‌متر ضخامت و ۱۵۵ گرم وزن دارد و عرض و ارتفاع آن، به ترتیب ۶۸.۱ و ۱۴۸.۹ میلی‌متر است. این در حالی است که گلکسی اس ۷ با نمایشگر ۵.۱ اینچی ۱۵۲ گرم وزن، ۷.۹ میلی‌متر ضخامت و عرض و ارتفاعی برابر ۶۹.۶ در ۱۴۲.۴ میلی‌متر دارد.

در تمام نسخه‌های گلکسی اس ۸، قسمت جلوی دستگاه کاملا مشکی است و این موضوع به همراه حذف دکمه‌ی فیزیکی و جایگزین شدن آن با دکمه‌ی لمسی، باعث شده‌اند وقتی نمایشگر خاموش است، شاهد طراحی زیبا و یکنواختی باشیم و از طرفی سنسورهای مختلف گوشی که در قسمت بالای نمایشگر جا گرفته‌اند، باعث به‌هم‌ریختگی در طراحی دستگاه نشوند.

فریم فلزی و مستحکم گوشی با دقت مثال‌زدنی در دل پوشش شیشه‌ای جلو و پشت گوشی جای گرفته است تا شاهد طراحی یکپارچه و یکنواختی در بخش‌های مختلف محصول باشیم. دوربین پشت نیز به همراه فلاش و حسگر اثر انگشت به‌خوبی در دل بدنه جای گرفته‌ است تا برآمدگی آن آزار دهنده نشود.

در اس ۸ دکمه‌ی پاور همچنان در لبه‌ی راست و دکمه‌های کم و زیاد کردن حجم صدا در لبه‌ی چپ قرار دارند؛ اما سامسونگ در کهکشانی امسال خود یک دکمه‌ی اختصاصی در زیر دکمه‌های حجم صدا قرار داده است تا دستیار هوشمند تازه متولدشده‌ی این شرکت با نام بیکس‌بی (Bixby) را فعال کند. در ادامه‌ی بررسی به‌طور مفصل به این دستیار صوتی خواهیم پرداخت؛ اما مشکلی که در طراحی این دکمه وجود دارد آن است که طرح خاصی روی آن در نظر گرفته نشده است تا کاربر به اشتباه آن را به جای دکمه‌ی کم کردن حجم صدا فشار ندهد. بیکس‌بی به شما کمک می‌کند تا به شکل هوشمندتری از گوشی خود استفاده کنید.

گلکسی اس ۸ در برابر نفوذ مایعات و گردوغبار مقاوم است و در همین راستا، استاندارد IP68 نیز کسب کرده که به لطف آن، گوشی قادر است به مدت ۳۰ دقیقه در عمق یک متری آب دوام بیاورد. پشتیبانی از این قابلیت باعث می‌شود با خیال راحت در زیر باران از گوشی خود استفاده کنید و نگران افتادن گوشی در جوی آب و موارد مشابه نباشید.

گلکسی اس ۸ به درگاه حافظه‌ی USB نوع C مجهز شده است و جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون نیز در آن وجود دارد تا بتوانید از اتصال هدفون AKG داخل جعبه‌ی گوشی یا هدفون‌های فعلی خود استفاده کنید. این گوشی از فناوری شارژ بی‌سیم نیز پشتیبانی می‌کند

نمایشگر

همواره نمایشگر یکی از اصلی‌ترین نقاط قوت گوشی‌‌های پرچم‌دار سامسونگ بوده است و گلکسی اس ۸ نیز از این قاعده مستثنا نیست. کره‌ای‌ها طی سالیان اخیر به تبحر خاصی در ساخت پنل‌های امولد (AMOLED) رسیده‌اند. برخلاف سال گذشته که سامسونگ گلکسی اس ۷ را در دو نسخه و با نمایشگرهای مسطح (گلکسی اس ۷) و خمیده (گلکسی اس ۷ اج) روانه‌ی بازار کرد، امسال خبری از نمایشگر مسطح نیست و لبه‌های نمایشگر هر دو گوشی گلکسی اس ۸ و اس ۸ پلاس خمیده هستند. البته این خمیدگی انحنای اندکی کمتر از گلکسی اس ۷ اج دارد و سامسونگ نیز تأثیر منفی لمس ناخواسته‌ی لبه‌ها را از بین برده است تا در زمان استفاده اگر دست‌تان به لبه‌ها برخورد کرد، مشکلی در عملکرد گوشی ایجاد نکند.

نمایشگر گلکسی اس ۸ از نوع Super AMOLED، با رزولوشن ۱۴۴۰×۲۹۶۰ پیکسل یا +WQHD و ابعاد ۵.۸ اینچی است. این رزولوشن تراکم بالای ۵۷۰ پیکسل بر اینچ به ارمغان می‌آورد؛ بنابراین تصاویر و متون با وضوح بالایی به نمایش درمی‌آیند. به جرأت می‌توان گفت نمایشگر گلکسی اس ۸، یکی از بهترین نمایشگرهایی است که تا به‌حال در یک گوشی هوشمند به‌ کار رفته است. این نمایشگر تصاویر فوق‌العاده شارپ و پویایی به نمایش می‌گذارد و دقت رنگ‌های تولیدشده نیز در حد بسیار بالایی است. نمایشگر گلکسی اس ۸ از فناوری HDR نیز پشتیبانی می‌کند و از اتحاد UHD گواهی Mobile HDR Premium کسب کرده است. به‌موجب این قابلیت، تصاویر پویا و نزدیک به واقعیت نمایش داده می‌شوند؛ البته برای اینکه قادر به بهره‌گیری از قابلیت باشید، باید محتوای مورد نظرتان نیز HDR باشد.

روشنایی این نمایشگر در بالاترین حالت به ۱۰۰۰ نیت می‌رسد که عدد بسیار قابل توجهی است؛ بنابراین در محیط‌های روشن و زیر نور آفتاب، کار کردن با گوشی به هیچ وجه دشوار نخواهد بود. البته در مقایسه‌هایی که بین این گوشی و گلکسی اس ۷ اج داشتیم، به‌نظر می‌رسید میزان روشنایی حداکثر نمایشگر گلکسی اس ۷ اج از گلکسی اس ۸ بیشتر است. همان‌طور که از یک پرچم‌‌دار در سال ۲۰۱۷ انتظار می‌رود، نمایشگر گلکسی اس ۸ زاویه‌ی دید گسترده‌ای نیز به ارمغان می‌آورد و در زوایای مختلف، شاهد کاهش دقت رنگ‌ها نیستیم.

سامسونگ نسبت تصویر نامتعارف ۱۸.۵ به ۹ برای این گوشی در نظر گرفته است و این مسئله باعث شده است گوشی نسبت به نسل پیشین خود باریک‌تر و بلندتر به نظر برسد. سامسونگ نمایشگر گلکسی اس ۸ را Infinity Screen می‌نامد؛ نمایشگری که تقریبا از دو طرف بدون حاشیه است و حاشیه‌های بالا و پایین آن نیز بسیار باریک هستند، این مسئله باعث می‌شود کاربر تجربه‌ی فراگیری از تماشای محتوا در نمایشگر گلکسی اس ۸ داشته باشد.

نسبت تصویر ۱۸.۵ به ۹ مزایا و معایبی نیز با خود به همراه دارد؛ مهم‌ترین مزیت، نسبت تصویر آن است که به دلیل بلند‌تر بودن نمایشگر، فضای بیشتری برای مالتی‌تسکینگ و اجرای همزمان دو اپلیکیشن در کنار یکدیگر، در اختیار کاربر قرار می‌گیرد؛‌ اما از آنجایی که در حال حاضر محتوای ویدیویی با نسبت ۱۸.۵ به ۹ تولید نمی‌شود، در اغلب مواقع، حین تماشای فیلم یا ویدیو، شاهد دو نوار مشکی در دو طرف تصویر خواهید بود که این امر ممکن است برای برخی خوشایند نباشد، البته سامسونگ برای این شرایط، قابلیتی نرم‌افزاری در نظر گرفته است که از طریق کراپ تصویر، امکان تماشای تمام‌صفحه‌ی آن را فراهم می‌کند؛ اما در این حالت، بخش‌هایی از تصویر را از دست می‌دهید.

اسپیکر

شاید بتوان یکی از نقاط ضعف گلکسی اس ۸ را اسپیکر آن دانست. در شرایطی که اکنون برخی از کمپانی‌ها نظیر اپل و اچ‌تی‌سی در گوشی‌های خود از اسپیکرهای استریو یا دوگانه بهره می‌برند، سامسونگ کماکان به انتخاب پیشین خود وفادار مانده و در گلکسی اس ۸ از یک اسپیکر تکی استفاده کرده است. این اسپیکر همانند نمونه‌ی به‌کاررفته در گلکسی اس ۷، در لبه‌ی پایینی گوشی و در کنار پورت USB نوع C قرار گرفته است. وضوح و کیفیت صدای این اسپیکر در حد قابل قبولی است؛ اما بلندی صدای آن را نمی‌توان با گوشی‌هایی با اسپیکر دوگانه مقایسه کرد.

سامسونگ هم‌چنان به جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون وفادار مانده و در گوشی گلکسی اس ۸ نیز از این جک استفاده کرده است، ضمن اینکه سامسونگ به‌همراه این گوشی هدفونی از برند AKG و به ارزش ۱۰۰ دلار نیز عرضه خواهد کرد؛ اما متأسفانه در زمان بررسی گوشی، ما به هدفون یادشده دسترسی نداشتیم؛ بنابراین نمی‌توانیم در مورد عملکرد و کیفیت آن اظهار نظر کنیم.

قابلیت‌های امنیتی

سامسونگ با گوشی گلکسی اس ۸، مجموعه‌ای متنوع از قابلیت‌های امنیتی بایومتریک ارائه می‌دهد؛ این قابلیت‌ها شامل حسگر اثر انگشت، حسگر تشخیص چهره و حسگر عنبیه‌ هستند. قابلیت امنیتی اول گلکسی اس ۸ مانند بسیاری از گوشی‌های هوشمند کنونی، حسگر اثر انگشت است، همان‌طور که در بخش طراحی اشاره کردیم، سامسونگ برای آنکه قادر به کاهش ضخامت حاشیه‌ی پایینی نمایشگر باشد، کلید‌های فیزیکی را از گلکسی اس ۸ حذف کرده است و به تبع آن، محل حسگر اثر انگشت از پنل جلو به پنل پشت و سمت راست دوربین تغییر کرده است. حسگر اثر انگشت به سادگی و در چند مرحله راه‌اندازی می‌شود و پس از اتمام فرایند راه‌اندازی، تنها با لمس حسگر، قفل گوشی در کسری از ثانیه باز می‌شود.

قابلیت امنیتی دیگر گلکسی اس ۸، حسگر تشخیص چهره‌ی آن است.‌ این قابلیت امنیتی را می‌توان به‌سادگی و تنها با ثبت یک تصویر راه‌اندازی کرد؛ البته تنها می‌توان یک چهره را در گوشی ثبت کرد. این حسگر بسیار سریع است و به‌ لطف آن، فرایند شناسایی کاربر و باز شدن قفل گوشی به‌صورت آنی انجام می‌‌شود. طی روزهای اخیر شایعاتی مبنی بر امکان فریب حسگر تشخیص چهره‌ی گلکسی اس ۸ با استفاده از یک عکس، در فضای مجازی منتشر شده بود؛ اما در بررسی‌های ما این مشکل پیش نیامد و ما قادر به باز کردن قفل گوشی از طریق تصویر خود نبودیم.

در نهایت باید به حسگر عنبیه‌ اشاره کنیم؛ پیش از این، نسخه‌ای از قابلیت امنیتی مورد بحث را در گوشی گلکسی نوت ۷ دیده بودیم. برای راه‌اندازی حسگر عنبیه، از کاربر درخواست می‌شود بدون عینک یا لنز اقدام به این کار کند و گوشی را در فاصله‌ی ۲۵ تا ۳۵ سانتی‌متری از چهره‌ی خود و دور از نور مستقیم خورشید نگه دارد، ضمن اینکه برای استفاده از حسگر عنبیه جهت باز کردن قفل گوشی نیز هر بار باید این روند را تکرار کنید؛ بنابراین شاید بهتر باشد کاربری که از عینک یا لنز استفاده می‌کند، از حسگر اثر انگشت یا حسگر تشخیص چهره بهره ببرد.

حسگر عنبیه نیز مانند حسگر تشخیص چهره، تنها قادر به ثبت عنبیه‌ی یک نفر است و در نهایت باید خاطرنشان کنیم که تنها می‌توانید یکی از دو قابلیت تشخیص چهره یا تشخیص عنبیه را انتخاب کنید و امکان فعال کردن همزمان آن‌ها وجود ندارد.

دوربین

سامسونگ همچون نسل‌های قبلی از دو سنسور متفاوت برای گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس بهره برده است. برخی از گلکسی اس ۸-ها به سنسور IMX333 ساخت سونی مجهز هستند و برخی دیگر به ۵K2L2 ISOCELL که توسط System LSI (یکی از شرکت‌های تحت کنترل سامسونگ) ساخته می‌شود. هر چند این دو سنسور متفاوت هستند؛ اما مشخصات فنی یکسانی دارند؛ هر دو ۱۲.۲ مگاپیکسلی و ۱/۲٫۵۵ اینچی هستند. هر دو سنسور از فوکوس بسیار سریع Dual Pixel به همراه لنزی با f/1.7 پشتیبانی می‌کنند. سایز پیکسل‌ها نیز در هر دو نسخه یکسان و برابر ۱.۲۲ میکرومتر است. براساس آزمایش‌هایی که کارشناسان مختلف انجام داده‌اند، تفاوت چندانی بین کیفیت تصویر و عملکرد این دو سنسور وجود ندارد و از این بابت جای نگرانی نیست.

از طرفی برخی بر این باور بودند که سامسونگ از همان سنسور به‌کار گرفته شده در گلکسی اس ۷، در کهکشانی هشتم بهره برده است؛ اما هرچند دو سنسور از نظر مگاپیکسل و حتی کیفیت تصویر نزدیک به هم هستند؛ اما سنسور به‌کار گرفته شده در گلکسی اس ۸ نسبت به نسل قبل خود متفاوت است. این سنسور همچنان از لرزش‌گیر اپتیکال پشتیبانی می‌کند و علاوه‌بر پشتیبانی از فناوری Dual Pixel، از PDAF یا سیستم فوکوس خودکار تشخیص فاز نیز پشتیبانی می‌کند.

گوشی گلکسی اس ۸ که ما مورد بررسی قرار دادیم، به سنسور ISOCELL مجهز شده است و ما عملکرد آن را در شرایط مختلف مورد ارزیابی قرار دادیم.

سامسونگ در گلکسی اس ۸ نیز تمرکز ویژه‌ای بر دوربین سلفی داشته است. یک سنسور ۸ مگاپیکسل و ۱/۳٫۶ اینچی به همراه لنز با F1.7 و قابلیت فوکوس خودکار در این گوشی به کار گرفته شده است. سامسونگ قابلیت فوکوس خودکار هوشمند نیز در دوربین سلفی قرار داده است تا حتی زمانی که از مونوپاد استفاده می‌کنید، همه‌ی افراد در قاب عکس، در فوکوس باشند. در این سیستم به‌صورت خودکار چهره‌ها تشخیص داده می‌شود و روی آن‌ها فوکوس می‌شود.

در گلکسی اس ۷ شاهد استفاده از فناوری دوال پیکسل بودیم که سرعت فوکوس روی سوژه را به شکل خارق‌العاده‌ای افزایش می‌داد. این فناوری که بیشتر در دوربین‌های حرفه‌ای DSLR وجود دارد، در گلکسی اس ۸ نیز به کار گرفته شده است تا حتی سوژه‌های سریع را نیز هیچ وقت از دست ندهد و دوربین به سرعت کم‌نظیری روی سوژه فوکوس کند. در آزمایش‌هایی که انجام دادیم فوکوس حتی در محیط‌های کم نور نیز بی‌نهایت سریع است و در تمام شرایط، بلافاصله پس از لمس دکمه‌ی شاتر یا دکمه‌های فیزیکی کم و زیاد کردن حجم صدا، عکس ذخیره می‌شود.

سرعت بالای فوکوس و ذخیره‌ی تصاویر در سنسور گلکسی اس ۸ باعث شده است سامسونگ برای ارتقاء کیفیت تصاویر از روش خاصی بهره بگیرد که در آن با هر بار فشار دادن شاتر به جای یک عکس، چند عکس از صحنه‌ی مورد نظر کاربر گرفته شود و سپس تصاویر گرفته‌شده با یکدیگر ترکیب شوند و یک تصویر با کیفیت را خروجی دهند. کاربر برای استفاده از این ویژگی نیازی به فعال کردن یا اعمال تنظیم خاصی ندارد و عملیات به‌صورت خودکار انجام می‌شود.

رابط کاربری دوربین گلکسی اس ۸ نیز تغییر چندانی نسبت به نسل قبل نکرده است و همچنان با کشیدن انگشت روی صفحه به سمت چپ، ضبط ویدیو فعال می‌شود و با انجام همین‌ کار به سمت راست، منوی انتخاب حالت‌های عکاسی به نمایش در می‌آید. اگر کاربر حرفه‌ای باشید، می‌توانید از حالت Pro Mode استفاده کنید تا کنترل کاملی روی تنظیم وایت‌بالانس، ISO، سرعت شاتر، میزان نوردهی و فوکوس دوربین داشته باشید.

در گلکسی اس ۸ تغییراتی در حالت‌های فوکوس نیز اعمال شده است؛ شما می‌توانید روی سوژه یا پس‌زمینه فوکوس کنید یا اگر چند سوژه با فواصل مختلف نسبت به دوربین قرار دارند، می‌توانید روی یک سوژه فوکوس کنید و دیگری را به حالت محو یا به اصلاح فلو در آورید. این بخش به‌صورت نرم‌افزاری سوژه را مشخص و باقی صحنه را محو می‌کند تا ایجاد افکت بوکه مشابه دوربین‌های حرفه‌ای DSLR میسر شود.

وجود لرزش‌‌گیر اپتیکال در گلکسی اس ۸ نه‌تنها باعث بهبود عملکرد این گوشی در عکاسی در نور کم شده است، بلکه تأثیر منفی لرزش‌ دست در فیلم‌برداری را نیز کاهش می‌دهد. این گوشی ویدیو ۴K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه و ۱۰۸۰p با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه می‌گیرد. اگر هم مایل به فیلم‌برداری حرکت آهسته باشید، در رزولوشن ۷۲۰p امکان فیلم‌برداری با نرخ ۲۴۰ فریم بر ثانیه وجود دارد. گلکسی اس ۸ به لطف پردازنده‌ی قوی و الگوریتم‌های مختلف نرم‌افزاری، می‌تواند چهره را تشخیص دهد یا سوژه‌ی مورد نظر شما را دنبال کند تا در هنگام فیلم‌برداری حتی سوژه‌های متحرک همواره در فوکوس باشند. اگر در هنگام فیلم‌برداری ۴K نیاز به تهیه‌ی یک عکس از صحنه‌ای خاص داشته باشید، می‌توانید با فشار دادن دکمه‌ی شاتر یک عکس ۹ مگاپیکسلی نیز تهیه کنید.

نرم‌افزار

سامسونگ گوشی هوشمند گلکسی اس ۸ را به‌صورت پیش‌فرض با اندروید ۷.۰ نوقا روانه‌ی بازار کرده است و این سیستم عامل را نسخه‌ی ۸.۱ از رابط کاربری اختصاصی و جدید سامسونگ موسوم به Samsung Experience همراهی می‌کند. رابط کاربری جدید به‌هیچ وجه همانند تاچ‌ویز سنگین و کند نیست و همه‌چیز در آن سریع و روان اجرا می‌شود. زبان طراحی جدیدی که سامسونگ در رابط کاربری خود به‌ کار گرفته، بسیار مینیمالیستی است و در همان نگاه اول مجذوب سادگی آن خواهید شد. با اینکه دیگر خبری از اپلیکیشن‌های بی‌‌شمار و زائد نیست؛ اما باز هم شاهد تعدادی اپلیکیشن مانند تقویم، یادآور و گالری هستیم که گوگل نیز نمونه‌‌ی آن‌ها را برای سیستم عامل اندروید توسعه داده است.

رابط کاربری سامسونگ مانند گذشته امکانات کاربردی زیادی دارد؛ به‌عنوان مثال، امکان تغییر پوسته (تم) و فونت گوشی وجود دارد و ارتفاع کیبورد نیز به دلخواه کاربر قابل تنظیم است. قابلیت Always On نیز که برای اولین بار در گوشی گلکسی اس ۷ معرفی شد، در گلکسی اس ۸ تغییراتی به خود دیده است و اکنون می‌توان علاوه‌ بر مواردی مانند ساعت و اعلان‌های سیستمی، کلید هوم را در حالت استندبای مشاهده کرد، ضمن اینکه در این حالت امکان کنترل موسیقی نیز وجود دارد و همچنین نمایش این اطلاعات در لبه‌ی نمایشگر (اج) امکان‌پذیر است.

سامسونگ برای بهره‌‌ بردن از لبه‌های خمیده‌ی گوشی نیز قابلیتی نرم‌افزاری موسوم به Edge Panels‌ در اختیار کاربر قرار می‌دهد. اج پنلز در حقیقت مجموعه‌ای از پنل‌ها است که کاربر می‌تواند از طریق سوایپ کردن از لبه‌ی نمایشگر بین آن‌ها جابه‌جا شود. این پنل‌ها که امکان شخصی‌سازی و تغییر آن‌ها نیز وجود دارد، مجموعه‌ای متنوع از قابلیت‌ها را در اختیار کاربر قرار می‌دهند که از بین آن‌ها می‌توان به Smart Select برای کراپ بخشی از تصویر و استفاده از آن به‌عنوان عکس یا تصویر متحرک، Apps Edge برای دسترسی سریع به اپلیکیشن‌های دلخواه کاربر و People Edge برای دسترسی سریع به مخاطب‌های منتخب اشاره کرد، ضمن اینکه امکان دانلود پنل‌های بیشتر نیز وجود دارد و به‌عنوان مثال، برای اپلیکیشن‌های تلگرام و اینستاگرام نیز پنل‌هایی توسعه داده شده است.

بیکسبی

مهم‌ترین قابلیت نرم‌افزاری گلکسی اس ۸ را می‌توان دستیار دیجیتال جدید سامسونگ، موسوم به بیکسبی دانست. به نظر می‌رسد این دستیار اهمیت زیادی برای سامسونگ دارد؛ چرا که این کمپانی کره‌ای مدت زیادی از زمان معرفی گلکسی اس ۸ را به آن اختصاص داد. آن‌ها حتی کلیدی اختصاصی نیز برای بیکسبی در نظر گرفته‌اند.

باتری

ابعاد گلکسی اس ۸ کمی بزرگ‌تر از گلکسی اس ۷ است؛ با این حال سامسونگ باز هم از یک باتری با ظرفیت ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت در این گوشی استفاده کرده است. شاید دلیل این موضوع اتفاقات به‌وجودآمده برای گلکسی نوت ۷ و مشکلاتی باشد که باتری این فبلت برای آن به بار آورد. به نظر می‌رسد کره‌ای‌ها از آن زمان، در خصوص انتخاب نوع باتری محصولات خود، محافظه‌کارانه‌تر از قبل عمل می‌کنند. در هر صورت ما انتظار داشتیم گلکسی اس ۸ به باتری بزرگ‌تری تجهیز شود.

گلکسی اس ۸ با بهره‌گیری از نمایشگری که به مراتب بزرگ‌تر است، از یک باتری با ظرفیتی برابر با گلکسی اس ۷ بهره‌ می‌برد. برای آنکه میزان مصرف باتری گوشی در حد کنترل‌شده‌ و قابل قبولی بماند، سامسونگ رزولوشن نمایشگر آن را به‌صورت پیش‌فرض روی +FHD تنظیم کرده است؛ البته امکان انتخاب رزولوشن +WQHD‌ نیز وجود دارد؛ اما در این حالت پیغام خطایی مبنی بر افزایش میزان مصرف باتری نمایش داده می‌شود.

در آزمایش‌هایی که در خانه موبایل ایران انجام دادیم، این گوشی‌ هوشمند را تا ۱۰۰ درصد شارژ کردیم و سپس ویدیویی را به‌صورت ممتد با روشنایی ۵۰ درصد نمایشگر در زمان غیرفعال بودن ارتباط بی‌سیم و ارتباط مخابراتی پخش کردیم که در این شرایط، باتری گلکسی اس ۸ موفق شد تا ۱۲ ساعت و نیم دوام بیاورد. همان‌طور که اشاره کردیم، ثابت بودن ظرفیت باتری در گلکسی اس ۸ با وجود افزایش سایز نمایشگر تأثیر خود را نشان داد؛ به‌طوری که گلکسی اس ۷ در همین تست تا ۱۳.۵ ساعت دوام آورده بود.

در استفاده‌ی روزمره، گلکسی اس ۸ می‌تواند تا یک روز دوام بیاورد که برای یک گوشی‌ هوشمند پرچم‌دار با بهره‌گیری از نمایشگری ۵.۸ اینچی و همچنین مشخصات سخت‌افزاری قدرتمند، خوب ارزیابی می‌شود. گلکسی اس ۸ از وجود فناوری شارژ سریع نیز بهره می‌برد؛ اما به دلیل در اختیار نداشتن شارژر استاندارد گلکسی اس ۸، قادر نبودیم این گوشی را از نظر زمان مورد نیاز برای شارژ شدن بررسی کنیم.

مشخصات عمومی سامسونگ Galaxy S8

  • شبکه 2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - سیم کارت 1 & سیم کارت 2 (فقط مدل دو سیم کارت)
  • شبکه 3G HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
  • شبکه 4G LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 17(700), 20(800), 28(700)
  • سیم کارت تک سیم کارت (نانو سیم کارت) یا دو سیم کارته (نانو سیم کارت, استندبای دوگانه)
  • تاریخ معرفی 2017, مارس
  • وضعیت موجود در بازار. عرضه شده در آوریل 2017

بدنه سامسونگ Galaxy S8

  • ابعاد 148.9x68.1x8 میلیمتر (5.86x2.68x0.31 اینچ)
  • وزن 155 گرم (5.47 oz)
  • ساختار کورنینگ گوریلا گلس 5 پشت
  • - Samsung Pay (Visa, MasterCard certified)
    - IP68 certified - dust/water proof over 1.5 meter and 30 minutes

صفحه نمایش سامسونگ Galaxy S8

  • نوع صفحه نمایش لمسی خازنی Super AMOLED, با 16 میلیون رنگ
  • اندازه 5.8 اینچ (نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه در حدود 83.6 درصد)
  • وضوح 1440x2960 پیکسل (در حدود 570 پیکسل در هر اینچ)
  • قابلیت چند لمسی
  • فن آوری محافظ کورنینگ گوریلا گلس 5
  • - 3D Touch (home button only)
    - Always-on display
    - TouchWiz UI

زنگ سامسونگ Galaxy S8

  • انواع زنگ ویبریشن; MP3, WAV زنگ
  • بلندگو
  • 3.5mm jack
  • - 32-bit/384kHz audio
    - Active noise cancellation with dedicated mic

حافظه سامسونگ Galaxy S8

  • کارت حافظه میکرو اس دی, تا 256 گیگابایت (اسلات اختصاصی) - تک-سیم کارت modelمیکرو اس دی, تا 256 گیگابایت (از اسلات سیم کارت دوم استفاده می کند) - دوگانه-سیم کارت model
  • داخل دستگاه 64 گیگابایت, با 4 گیگابایت RAM

امکانات ارتباطی سامسونگ Galaxy S8

  • GPRS
  • EDGE
  • سرعت HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (4CA) Cat16 1024/150 Mbps
  • شبکه بی سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, باند دوگانه, Wi-Fi Direct, هات اسپات
  • بلوتوث 5.0, A2DP, LE, aptX
  • NFC
  • USB 3.1, تایپ سی 1.0 reversible connector

دوربین سامسونگ Galaxy S8

  • اصلی 12 مگاپیکسل, f/1.7, 26mm, فوکوس خودکار مبتنی بر تشخیص فاز, OIS, فلش LED
  • دیگر امکانات 1/2.5" اندازه سنسور, 1.4 µm اندازه پیکسل, ثبت اطلاعات مکانی (geo-tagging), simultaneous 4K فیلم برداری, 9MP image recording, فوکوس لمسی (touch focus), تشخیص صورت و لبخند, Auto HDR, پانوراما
  • فیلم برداری فیلم برداری 2160p با سرعت 30 فریم در ثانیه, فیلم برداری 1080p با سرعت 60 فریم در ثانیه, تصویربرداری HDR, فیلمبرداری دوگانه
  • ثانویه 8 مگاپیکسل, f/1.7, فوکوس اتوماتیک, فیلم برداری 1440p با سرعت 30 فریم در ثانیه, مکالمه تصویری دوگانه, Auto HDR

دیگر امکانات سامسونگ Galaxy S8

  • OS اندروید 7.0 (Nougat)
  • Chipset Exynos 8895 Octa - EMEآبی مایل به سبزlcomm MSM8998 Snapdragon 835 - US model
  • CPU هشت هسته ای (4x2.3 GHz & 4x1.7 GHz) - EMEAهشت هسته ای (4x2.35 GHz Kryo & 4x1.9 GHz Kryo) - US model
  • GPU Mali-G71 M‍P20 - EMEAAdreno 540 - US model
  • موقعیت یاب (GPS) دارد, with A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO
  • رادیو
  • رنگ بندی مشکی, خاکستری, نقره‌ای, صورتی مایل به آبی, طلایی
  • حسگرها Iris scanner, اثر انگشت (در پشت), شتاب سنج, ژیروسکوپ, حسگر مجاورتی, قطب نما, فشارسنج, سنجش ضربان قلب, SpO2
  • پیغام رسانی SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM
  • مرورگر وب HTML5
  • جاوا
  • - Samsung DeX (desktop experience support)
    - Fast battery charging
    - Qi/PMA wireless charging (market dependent)
    - ANT+ support
    - S-Voice natural language commands and dictation
    - MP4/DivX/XviD/H.265 player
    - MP3/WAV/eAAC+/FLAC player
    - Photo/video editor
    - Document editor

باطری سامسونگ Galaxy S8

  • Non-removable Li-Ion 3000 mAh battery

سایر موارد سامسونگ Galaxy S8

  • نرخ جذب ویژه (EU) 0.32 وات/کیلوگرم (برای سر)     1.27 وات/کیلوگرم (برای بدن)
نظر خودتان را بنویسد
  • تنها کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نظر بنویسند